Фатальні дві хвилини «Урагану»

В рамках 16 туру чемпіонату України з футзалу, івано-франківський «Ураган» поступився вдома львівській команді «Тайм», з рахунком 0:2.

Головною особливістю матчу вважається поява у складі «Урагану» Валентина Цвєлих та Сергія Піддубного. Перший — знаний бомбардир франківського клубу. До речі, у стан клубу Валентин Цвєлих прибув втретє. Загалом, він пограв у клубах: «ТВД», «ЛТК», «Енергія». Двічі був гравцем донецького «Шахтаря». Сергій Піддубний прибув з львівської «Енергії».

Що ж до гри, то команди старт матчу провели на зустрічних курсах — на удар Валерія Легчанова, господарі майданчика відповіли ударом Євгена Валенка.

Надалі гості стали небезпечнішими у своїх діях, чого вартує лише вихід Дениса Овсяннікова віч-на-віч з Владиславом Корнеєєвим — голкіпером «Урагану». Кіпер франківчан ногою відвів загрозу від воріт.

На 13 хвилині першого тайму Федір Пилипів пробиваючи у гостьові ворота з 2 м, влучив у воротаря гостей — Євгена Іваняка. Це був найбільш реальний момент «ураганівців» у першій половині гри.

Початок другої половини гри пройшов під шквалом атак гостей. Активністю відрізнявся Сергій Чепорнюк. Надалі «таймівці» домінували на майданчику, раз по раз небезпечно атакуючи ворота Владислава Корнєєва.

На 38 хвилині «Ураган» іде у ва-банк – Федір Пилипів виходить п’ятим польовим гравцем. Через декілька секунд Денис Овсянніков забиває м’яч у ворота франківського клубу.

На останній хвилині матчу, не реалізував свої два моменти «ураганівець» Максим Павлюк. Натомість, Денис Овсянніков знову не схибив — поставивши «крапку» у матчі, 0:2.

Довідка

Наступний матч «Ураган» проведе на виїзді — у Сумах, де зустрінеться з місцевим «СумДу».

Передуватиме цій зустрічі домашня гра «франківчан» з харківським «Локомотивом», у рамках 1/8 фіналу Кубка України з футзалу.



old_editor, 25.01.2009 14:29



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини