Прикарпатський університет економить на викладачах і освітленні

Серед студентів Прикарпатського університету побутує думка, що у керівництва закладу найближчим часом можуть виникнути проблеми з фінансуванням.

Ця чутка породжує ще дві: по-перше, студенти подейкують про неофіційний указ керівництва закладу стосовно спеціального «зрізу» оцінок на іспитах щодо студентів державної форми навчання; по друге — у студентських колах говорять про те, що частину своїх улюблених викладачів у новому навчальному семестрі вони можуть і не побачити, оскільки останні зайняті пошуком нового місця роботи.

Говорять, що в університету, начебто, виникли фінансові проблеми. Після того, як із студентів-платників, які постраждали від липневої стихії, перестали брати гроші за навчання, виш економить гроші на всьому: відмовляється від частини викладацького складу, затримує зарплати і навіть в бібліотеках економить на освітлюванні залів.

Ректор Прикарпатського університету, Богдан Остафійчук, як повідомили «Малакаві» у відділі виховної роботи, знаходиться у відпустці за станом здоров’я. Його обов’язки тимчасово виконує проректор, та за суміцництвом керівник даного відділу, Богдан Ковбас.

«Малакаві» не вдалося отримати спростування студентських чуток від Богдана Ковбаса, оскільки він, за словами його підопічних, зайнятий куди нагальнішими справами.

«У вас багато цікавих запитань, на які у нас немає бажання відповідати», — заявили «Малакаві» у відділі виховної роботи Прикарпатського університету.

old_editor, 24.01.2009 16:05



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини