Микола Катеринчук приїхав лобіювати податковий кодекс, або Хто хоче привласнити чужу працю

В Івано-Франківську сьогодні перебуває лідер Європейської партії України народний депутат Микола Катеринчук. За його словами, однією із першочергових цілей його приїзду до обласного центру Прикарпаття є лобіювання нового податкового кодексу (його автором є пан Катеринчук).

Микола Катеринчук вважає, що прийняття нового податкового кодексу стане дієвим механізмом у подоланні кризи. «На часі питання фіскальної політики. Філософія нового податкового кодексу — підтримка малого та середнього бізнесу, та підтримка інвестицій. Пропонуємо зменшити податкове навантаження. Наприклад, зменшити податок на прибуток на 5 %, — каже Микола Катеринчук. — Проте, коли ми розглядали кодекс в комітеті ми не змогли знайти порозуміння із Партією регіонів, оскільки вони хочуть, аби більші преференції надавалися великому бізнесу та з Мінфіном і ДПА».

До того ж, начебто, Сергій Тєрьохін та Віктор Янукович хочуть виступити співавторами нового податкового кодексу. Микола Катеринчук каже, що для нього, як для автора — це не проблема і він готовий внести їх у список авторів тільки би документ прийняли у другому читанні.

old_editor, 23.01.2009 15:16



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини