В Івано-Франківську битва з банками триває

В Івано-Франківську боротьбу з банками ведуть своїми методами. Віднедавна розпочав свою роботу Антикризовий комітет — об’єднання приватних підприємців та пересічних жителів задля захисту своїх прав.

Любомир Богуславець, житель Івано-Франківська, за власні капіталозбереження готовий боротися з банками до переможного кінця.

«Я приєднався до Антикризового комітету з метою відстояти свої інтереси, — повідомив «Малакаві» Любомир Богуславець, — Свого часу я взяв валютні кредити під купівлю житла та на вирішення інших нагальних проблем».

Пан Любомир перконаний, що якщо сидіти склавши руки, то банки і надалі робитимуть те, що їм заманеться.

Приватний підприємець Анатолій Мельник, про створення Антикризового комітету дізнався від кореспондента «Малакави», проте не бачить негативу у таких ініціативах.

«На мою думку, — це правильні кроки, — вважа Анатолій Мельник, — і я не виключаю можливості своєї участі. Банки достатньо понервували населення, тому їм необхідно дати гідну відповідь».

Попри позитивне враження від ініціатив Антикризового комітету, пан Анатолій повідомив, що подумає про вступ лише після перших, дієвих, результатів його діяльності.

Довідка

До складу Комітету, наразі входить близько 30 осіб — як приватних підприємців, так і пересічних жителів Івано-Франківська.

old_editor, 23.01.2009 09:59



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини