У Франківську стартує благодійний марафон

Наступного тижня в Івано-Франківську стартує благодійний марафон «Краплинки серця — дітям». Його ініціатором виступає телерадіокомпанія «Вежа» спільно з модельним агенством «Ювента».

Марафон має на меті зібрати кошти для дітей, що перебувають в івано-франківському притулку на вулиці Набережна. Притулок приймає знедолених безпритульних дітей не лише з Івано-Франківська чи області, а й з усієї України і навіть з-за кордону. Він єдиний на Прикарпатті такого типу, розповідає завідувач притулком Марія Серденько.



«Ми не ставимо за мету заробити на цій акції. Ми би хотіли зібрати для дітей одяг, — розповідає координатор проекту Оксана Говера. — Напередодні новорічних свят ми дізналися, що діти з притулку елементарно навіть не мали у що взутися, щоб вийти на вулицю. Тому ТРК «Вежа» спільно із модельним агентством «Ювента» і вирішили організувати благодійний марафон, щоб допомогти цим дітям».

Благодійний марафон триватиме протягом лютого і завершиться 2 березня концертом місцевих виконавців та аукціоном дитячих малюнків, що відбудеться в обласному муздрамтеатрі.

Організатори благодійної акції сподіваються, що до неї долучиться якомога більше людей. Адже дарувати подарунки набагато приємніше, аніж їх отримувати. Особливо, коли це стосується дітей.

old_editor, 22.01.2009 17:04



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини