Юрій Луценко: потримаймо кулаки за Юлію Тимошенко

«Газова війна завершиться поразкою всіх, хто був в неї втягнутим», — заявив на зустрічі з журналістами в Івано-Франківську, міністр внутрішніх справ Юрій Луценко .

«Дешевий газ — це загроза незалежності України. Уряд Януковича на довгі роки зафіксував нечувано низький рівень цін на транзит газу. Нерозривними є поняття ціни на газ і ціни на транзит», — заявив він.

На його думку, російсько-українське газове протистояння має і позитивні сторони.

«Позитив газової війни у тому, що президент, прем’єр і спікер знову почали говорити в унісон, або мовчати в унісон», — зазначив міністр внутрішніх справ України.

Юрій Луценко окреслив перспективи України, у світлі «газових» подій.

«Стратегічне завдання влади — домогтися, щоб ЄС купував газ на кордоні України і Росії. Це наша найкоротша дорога до ЄС. Чим швидше українські можновладці усвідомлять цей момент, тим швидше ми станемо частиною цивілізованого європейського співтовариства, — підкреслив Юрій Луценко — Також я хочу, щоб ми всі потримали кулаки за Юлію Володимирівну. Я мав зустріч з нею сьогодні в аеропорту, в Києві. Не можу сказати, що вона мала вигляд абсолютно здорової жінки — була блідою і дещо схвильованою. В її руках — доля української незалежності».



old_editor, 17.01.2009 19:48



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини