Микола Палійчук: спад виробництва — це заслуга уряду

За словами губернатора Прикарпаття Миколи Палійчука, після промови прем’єра Юлії Тимошенко на зустрічі із губернаторами та керівниками підприємств, пресу попросили вийти із зали, тому журналісти не могли почути відповіді губернаторів, роботу яких розкритикувала Юлія Тимошенко.

Микола Палійчук зазначив, що спад в економічних показниках Прикарпаття — це «заслуга» виключно «Нафтохіміку Прикарпаття», якщо його «забрати» із статистики то область навпаки продемонструвала приріст у виробництві на рівні 20 %.

За словами губернатора, він особисто звертався до Кабміну із проханням допомогти вирішити проблем у із «Нафтохіміком Прикарпаття». Проте, уряд не пішов на зустріч ні обласній владі, ні підприємству. Тому, вважає Микола Палійчук, загальний спад виробництва в області — це результат роботи уряду Юлії Тимошенко.

Також Микола Палійчук звернувся до уряду, аби він допоміг вирішити ситуацію на ВАТ «Оріана», оскільки вона потребує втручання і Фонду Держмайна , і Мінпрому, проте відповіді жодної. За словами губернатора, складається враження, що уряду не цікаві проблеми регіонів.

old_editor, 16.01.2009 19:10



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини