Коломия: школи закрили через борги за тепло

Про те, що в Коломиї закрили всі школи в обласному управлінні освіти не знають.

«Я тільки зранку спілкувався з начальником коломийського управління освіти, то вона нічого такого не казала», — говорить Іван Будзак, заступник начальника обласного управління освіти і науки.

Причину закриття шкіл в Коломиї Іван Будзак відмовився коментувати і порадив зв’язуватися із коломийським управлінням освіти напряму.

Як повідомили «Малакаві» в коломийському управлінні освіти, начальник управління Марія Грицан із сьогоднішнього дня на лікарняному і порадили звертатися до її заступника Василя Вінтоняка.

«Школи закрило не управління, таке рішення вчора було винесено на вчорашньому засіданні виконкому, — повідомив «Малакаві» Василь Вінтоняк. — Справа у тому, що у нас склалася заборгованість за тепло, класи опалюються по мінімуму, діти в таких умовах навчатися не можуть. Тому і було таке рішення відправити їх на канікули із подальшим відпрацюванням у січні-лютому наступного року».

За словами Василя Вінтоняка, про проблему із теплом обласна влада була повідомлена. «На сесії обласної ради у вівторок всім бюджетним установам Коломиї виділили дотацій у сумі 514 тис. грн. Але спершу ми виплатили заборгованості по зарплатам, тому на розрахунки за опалення нам не вистачило», — сказав Василь Вінтоняк.

old_editor, 24.12.2008 18:55



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини