У Калуші затримують виплату пенсій

У Калуші затримують виплату пенсій, повідомляє видання Вікна-online. Саме з такою інформацією до редакції звернулися пенсіонери, які не отримують виплати уже більше тижня.

Степан Різник, начальник управління пенсійного Фонду у Калуші зазначає, що незначна затримка із виплатою пенсій є, і вона пов’язана із нестачею коштів.

«У грудні ми вже виплатили 10 млн. гривень, — каже Степан Різник. — Водночас нам надійшло 3,7 млн. гривень при плані 12,8 млн. гривень. Розрив суттєвий при тому, що Калуш — місто із чималою кількістю промислових підприємств. При цьому потреба у коштах на виплату пенсій у Калуші постійно зростає. Це пов’язано зі зміною коефіцієнтів трудового стажу, збільшенням зарплати. Також лави пенсіонерів поповнюють працюючі пенсіонери, які були звільнені з нафтохімічних підприємств».

За інформацією начальника Калуського центру поштового зв’язку Миколи Войтановського, проблеми із своєчасною виплатою пенсій були вже наприкінці минулого місяця. Затримка з перерахуванням коштів Пенсійним фондом пошті становить близько шести днів.

old_editor, 24.12.2008 13:26



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини