Експерт: Критична ситуація на ВАТ «Коломийський завод комплектних розподільчих пристроїв» «заслуга» власника

На ВАТ «Коломийський завод комплектних розподільчих пристроїв» заборгованість із виплати зарплати становить 1,163 млн. грн. Про це повідомив голова профкому підприємства Василь Карасенко.

За його словами, заборгованість «росте» з лютого 2006 року.



За інформацією ж Ярослави Ульванської, начальника управління праці ОДА, на підприємстві дійсно склалася непроста ситуація. Працівники ініціювали банкрутство підприємства. Апеляційний суд задовольнив таке рішення колективу, проте власник підприємства подав протест до суду вищої інстанції.

«Тому, наразі, ми не маємо жодного впливу на ситуацію, оскільки справа знаходиться на розгляді в суді, всі рахунки підприємства заблоковані», — каже Ярослава Ульванська.

Пані Ульванська вважає, що критична ситуація на підприємстві — «заслуга» власника підприємства, який не погодився на процедуру санації.

«За дорученням Миколи Палійчука створена робоча комісія, до складу якої входять, окрім представників органів влади, працівники служби безпеки та КРУ, які мають дослідити ситуація на підприємстві і врегулювати її», — каже Ярослава Ульванська.

А врегульовувати є що. За інформацією Василя Красенка, якщо ситуація не вирішиться найближчим часом, працівники підприємства змушені будуть вдатися до актів громадської непокори.

old_editor, 23.12.2008 14:46



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини