Депутати не підтримали пропозицію щодо відключення окремих громадян від централізованого опалення

Сьогодні на сесійному засіданні дуже часто звучало слово «популізм». Воно стосувалося того, що БЮТівці намагалися «пробити» дозвіл на відключення від централізованого опалення більше п’ятьом тисячам івано-франківцям.

«Питання актуальне, але не в такій формі, що сесія має дозволити людям відключатися, це питання виконкому. Тому це чистої води популізм. Партія собі перед виборами набиває рейтинг», — сказав Богдан Чупірчук, представник фракції УНП у міській раді.

«Сесія має вищий статус, як виконком. Якщо ж на виконкомі це питання не розглядається, то цим мають зайнятися депутати. Щодо популізму, то я віддаю цей популізм УНП. Якщо ми приймемо позитивне рішення, то я підійду до журналістів і в інтерв’ю скажу, що без УНП нічого би не було», — так відповів на звинувачення Ярослав Бачкур, голова фракції БЮТ у міській раді.

Депутати більше години сперечалися про доцільність надання дозволів на відключення від централізованого теплопостачання. Потім були заслухані заступник міського голови з комунальних питань Олександр Дерев’янко та начальник міського УЖКГ Петро Косюк.

Після цього фракція НУ попросила п’ятихвилинну перерву, аби порадитися, як голосувати.

Після консультацій депутати голосували в поіменному режимі.

В результаті:

26 голосів — «за»

1 голос — «проти»

15 депутатів — «утрималося»

Не голосував Віктор Анушкевичус.

В результаті рішення не прийнято.

old_editor, 02.12.2008 18:05



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини