Фірма гарантує, Або як отримати дозвіл на індивідуалку

В Івано-Франківську з’явилася фірма, звернувшись до якої можна, начебто, отримати дозвіл на відключення від централізованого теплопостачання і отримати повний набір послуг, пов’язаних із встановленням індивідуалки.

Принаймні, про таку фірму знає міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус. На засіданні сесії міської ради він зауважив: «От ми уже надали п’ять тисяч дозволів на відключення від централізованого теплопостачання. І що я бачу. З’явилася якась фірмочка, яка гарантує, що за певну оплату можна отримати такий дозвіл».

Знають про таку фірму і місцеві депутати. «У тій фірмі за 250 дол. гарантують, що можна отримати необхідний дозвіл. По місту пішли чутки, що дай грошей у виконком і все буде»,— сказав Михайло Івасютин, голова фракції НУ у міській раді.

Хто є власником фірми і чи приймуть якісь дії проти неї чиновники та депутати, наразі не відомо.

Проте івано-франківці, які вже ставили індивідуальне опалення, говорять, що платити за дозвіл треба, просто необхідно знати людину, якій потрібно спрезентувати певну суму. Фірма, на їх думку, просто легалізує хабарництво. Тепер чиновники не боятимуться, що їх зловлять на гарячому.

old_editor, 01.12.2008 16:27



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини