У Народному Русі України теж сваряться

На партійний з’їзд не запросили рядових членів, а саме місце зібрання змінювали тричі. Туди не потрапили представники Тернопільського, Львівського та Івано-Франківського осередків. Вони переконані — за їхньою спиною хочуть ухвалити два рішення, з якими вони не згодні. Перше — хочуть знову переобрати лідером Бориса Тарасюка. І тоді він залишиться на цій посаді ще на два роки. Друге спірне рішення — об’єднатися на наступних виборах з Блоком Тимошенко.

Натомість сам лідер Народного Руху такі заяви відкидає. Борис Тарасюк запевняє — верхівка партії зібралася, щоби обговорити політичну та економічну ситуацію в країні і визначитися, як відзначати 20-ту річницю Народного Руху.

Ярослав Кендзьор, народний депутат, член Народного Руху України: «Він розуміє, що висить його головування в Русі на волосочку. І по-всьому видно, що Борису Івановичу потрібна не сильна партія національно-демократична, державницька, яка б відроджувала державність України. Йому потрібна печатка руху і реєстраційне свідоцтво, яким він може торгувати».

Борис Тарасюк, лідер Народного Руху України: «На порядку денному політрада винесла найважливіші питання, точніше 2 найважливіші питання — політична та економічна ситуація в країні та завдання народного руху України — це перше питання. І друге питання — про заходи щодо відзначення 20-річчя Народного Руху України».

Кор.: «А те, що ви нібито хотіли поставити питання про переобрання лідера, тобто себе?»

Борис Тарасюк, лідер Народного Руху України: «Це вигадки!».



5 канал

old_editor, 17.11.2008 12:47



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини