Найсмішніші бандити України

Відома премія Дарвіна за кордоном присуджується посмертно тим, чиї безглузді і несподівані вчинки стали причиною їх загибелі.

На думку засновників, саме так відбувається в наші дні природний відбір. Як виявилось, і на наший батьківщині чимало таких громадян, які, правда, розлучилися не з життям, а зі свободою.


Десятка курйозних правопорушень

На думку правоохоронців, найдивовижніші і найсмішніші злочини найчастіше відбуваються через те, що бандити випили зайвого, перестаралися з конспірацією або просто знайшли нестандартні рішення в звичайних ситуаціях, - пише «Сегодня».

В незалежній Україні

1. У Чернігівській області злодій з набитими золотом кишенями застряг в кватирці універмагу.

2. У Луганській області п'яний водій і його пасажир покусали патруль ДАІ, що вимагав пред'явити документи.

3. Киянин заради розваги викрадав сміттєвози. В одному закінчився бензин — викрадач втік, вдруге його наздогнали комунальники на трьох сміттєвозах.

4. У столиці квартирні «злодії» виплигували у вікно другого поверху з побутовою технікою, тікаючи від міліції. Один з них 200 метрів пробіг із зламаною ногою.

5. Чернівецький вбивця ховався від міліції, переодягнувшись в жіночий одяг, але «погорів» на рибалці.

В часи СРСР

1. Грабіжника київського універмагу знайшли завдяки тому, що один з нічних патрулів запропонував самотньому перехожому підвезти його. В дорозі з'ясувалося, що у валізі чоловіка золоті прикраси на 100 тисяч рублів.

2. У Дніпропетровській області юний злодій, що вкрав з магазина цукерок і грошей, вибираючись через вікно, наступив на сплячого з рушницею охоронця, але втік. Продавці «списали» на хлопця 5 ящиків горілки і пару ящиків ковбаси.

3. Двоє ув’язнених в камері спорудили... вертоліт, використовуючи двигун від бензопили. Але сили движка від «Дружби» не вистачило. Літальний апарат з пасажирами заплутався в колючому дроті огорожі.

4. У Києві розкрили вбивство підлітка завдяки тому, що підозрюваному в викраденні авто хлопцю слідчий сказав лише два слова: «Сідай пиши!» До викрадення той був непричетний, але написав про серйозніший злочин.

5. Двоє запорізьких хлопців, щоб «відкосити» від армії, придумали план. Один поклав руку на обідок унітазу, другий повинен був стрибнути на неї і зламати. У приятеля спрацював інстинкт самозбереження і він забрав руку, а стрибун зламав ногу об унітаз.

old_editor, 05.11.2008 17:19



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини