За минулі вихідні на Івано-Франківщині зареєстровано одинадцять пожеж

За інформацією прес-служби Головного управління МНС в області за минулі вихідні на Івано-Франківщині зареєстровано одинадцять пожеж, одну людину врятовано.

18 жовтня близько 19-ї години в місті Рогатин виникла пожежа в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем знищено ліжко, закопчено стіни житлових кімнат та речі домашнього вжитку. В даній квартирі знаходився 40-річний син власниці. За допомогою апаратів захисту органів зору та дихання працівниками пожежно-рятувальної служби даного громадянина винесли з квартири та передали працівникам медичної служби. На даний час потерпілий знаходиться в Рогатинській ЦРЛ з діагнозом отруєння чадним газом та алкогольне сп’яніння 4-ї ступені. Причина виникнення пожежі – куріння в ліжку потерпілим в стані алкогольного сп’яніння.

19 жовтня в селі П’ядики Коломийського району горів автомобіль «МОСКВИЧ АЗЛК-412». Вогнем знищено автомобіль. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Близько 22-ї години 19 жовтня в обласному центрі по вулиці Б.Хмельницького виникла пожежа на горищі житлового будинку. Вогнем пошкоджено дерев’яне перекриття горища. Причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

За деякий час того ж вечора в cелі Корнич Коломийського району виникла пожежа в житловому будинку. Вогнем знищено покрівлю та перекриття житлового будинку, пошкоджено стіни та речі домашнього вжитку. Причина пожежі встановлюється.

Загалом з початку року на території Івано-Франківщини виникло 916 пожеж, 74 особи загинуло, з них – чотири дитини.
old_editor, 20.10.2008 15:58



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини