Тимошенко готова на всі умови Президента, тільки б не було виборів



Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що готова виконати всі умови Президента Віктора Ющенка для поновлення коаліції й скасування позачергових виборів Верховної Ради.





«Я, як прем'єр-міністр України і як лідер однієї із фракцій розваленої ним демократичної коаліції, звертаюся до нього, що сьогодні заради України, заради стабільності, заради єдності в подоланні фінансової кризи, я прийму будь-які його умови, щоб відновити демократичну коаліцію й не розпускати Верховну Раду»
, – сказала Тимошенко.



За словами прем’єра, в понеділок 13 жовтня вона зустрічалася з Віктором Ющенком і намагалася переконати його в необхідності збереження коаліції й парламенту.



Президент відповів, що буде аналізувати ситуацію й ухвалювати адекватні рішення, зазначила Тимошенко.



Раніше прем’єр вже кілька разів закликала главу держави скасувати свій указ про розпуск парламенту і повернути свою політичну команду – фракцію «Наша Україна – Народна Самооборона» – у коаліцію.



Тим часом Віктор Ющенко не збирається відступати від своєї позиції. Він наголосив, що «вибори відбудуться незалежно від трюків, які веде прем’єр-міністр та її політична сила».

Джерело: "Радіо Свобода"
old_editor, 17.10.2008 02:43



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини