Віталій Кличко привіз чемпіонський пояс до Києва

У середу, 15 жовтня, в Києві відбулася перша після завоювання чемпіонського титулу WBC українська прес-конференція Віталія Кличка.



Коли Віталій Кличко з'явився у дверях прес-центру ІА Інтерфакс-Україна, зал зустрів чемпіона бурхливими оваціями.

"Я прийшов до вас із поясом чемпіона. Свого часу цим поясом володіли Алі, Леннокс Люїс, Джо Фрезер і Джордж Формен", - насамперед заявив український боксер.

"Я дуже радий, що втілив свої мрії. Я досяг усіх цілей і не збираюся бити рекорди Формена (був чемпіоном світу в 45 років - ред.). Я звик перемагати, проте за кожною перемогою стоїть величезна праця, причому не тільки моя, але й усієї команди, тому рішення про подальші бої ми прийматимемо разом", - розповів Віталій Кличко, відповідаючи на питання про свої подальші плани.

Міркуючи про можливих суперників, Кличко заявив, що йому не цікаво проводити захист титулу з маловідомими і некваліфікованими бійцями, оскільки для таких боїв у нього не буде мотивації.

"Просто відстоювати титул проти молодого покоління у мене немає мотивації. Мені потрібен кураж", - заявив Кличко.

Як серйозний для себе подразник українець згадав 43-річного Леннокса Люїса і володаря поясу WBA Миколу Валуєва.

Повертаючись до бою з Люїсом 5-річній давності, Кличко сказав: "Багато хто так і не зрозумів, хто тоді переміг насправді. Залишилися немало питань, тому я із задоволенням дам Ленноксу шанс".

Віталій Кличко завоював чемпіонський пояс WBC, перемігши технічним нокаутом у 8-му раунді Сема Пітера. Відразу після бою промоутер Дон Кінг заявив, що готовий заплатити Люїсу 45 млн доларів за бій проти Віталія Кличка. У ході прес-конференції Віталій Кличко цю інформацію підтвердив, заявивши, що Дон Кінг запропонував йому аналогічну суму за бій проти британця.

Джерело: uaSport.net
old_editor, 16.10.2008 03:12



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини