Міноборони виділило 11,3 млн грн на підготовку КЕЧівських будинків Івано-Франківська до зими

Міноборони виділило 11,3 млн грн на підготовку КЕЧівських будинків Івано-Франківська до зими. Про це повідомив міський голова Віктор Анушкевичус на оперативній нараді. Мер дав доручення комунальникам якомога швидше та ефективніше підготувати будинки колишньої квартирно-експлуатаційної частини Івано-Франківського гарнізону до зими.

Як повідомив власкор ZAXID.NET в Івано-Франківську, таке фінансування з боку Міністерства оборони здійснено вперше. Наразі ці будинки юридично опинилися нічийними, оскільки не витримана процедура передачі їх на баланс міста.

Таких будинків у місті є 17. Місцева влада має намір зробити в них ремонт внутрішньобудинкових мереж, покрівлі та благоустрій прибудинкових територій. 30 вересня відбувся тендер на проведення ремонтних робіт. На реконструкцію 12 будинків КЕЧі вже виплатили аванси.

Водночас влада міста має намір у КЕЧівських будинках започаткувати нову модель обслуговування. Пілотний проект "Служба замовлення" має на меті розподілити функції замовника та виконавця комунальних послуг.
old_editor, 15.10.2008 15:55



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини