Тимошенко поцікавилися в Януковича, чи знає він, що таке сублімація

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко під час дискусії з Віктором Януковичем в прямому ефірі програми "Шустер live" на телеканалі "Україна" поцікавилася, чи знає лідер ПР, що означає слово сублімація.

Тимошенко закликала Януковича не гарячкувати з виборами. Вона зазначила, що не знає, чи лідеру ПР відомо про значення слово "сублімація", але вона порадила йому не гарячкувати з достроковими виборами, а спрямувати свою "збудженість" не на дострокові вибори, а на вирішення проблем України.

Янукович у відповідь зазначив, що йому, звичайно, відомо, що означає слово "сублімація".

Довідка: СУБЛІМАЦІЯ - процес перетворення і переадресування сексуальної енергії в різноманітні форми діяльності, прийнятні для індивіда та суспільства; різновидом сублімації є творчість.

СУБЛІМАЦІЯ - психоаналітичний термін, що означає один із психологічних захисних механізмів. Сублімація проявляється у заміні людиною однієї потреби, більш важливої, але такої, яку не повністю можна задовольнити, іншою потребою, менш важливою, але такою, яку можна більш повно задовольнити, або, відповідно, одного, більш привабливого об’єкту іншим, менш привабливим, об’єктом. Відбувається у тому випадку, якщо людині чомусь не вдається оволодіти більш привабливим для неї об’єктом і задовольнити тим самим свою актуальну потребу.

old_editor, 11.10.2008 05:08



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини