Дівчина Джеймса Бонда – українка!

Промо-тур нового фільму з епопеї про Джеймса Бонда розпочався з Києва. Сюди його привезла українка Ольга Куриленко.



У “Кванті милосердя” вона зіграла дівчину спец-агента. Українським журналістам першим у світі показали змонтовані кадри з фільму і дали можливість поспілкуватись із самою Ольгою. Яка вона – дівчина Джеймса Бонда з Бердянська?

Аби стати дівчиною агента 007, Ользі довелося пройти довгий шлях із Бердянська до Парижа. Каже, колись до них із мамою, коли гуляли в Москві, підійшла тітонька. Взяла номер телефону і за кілька років запропонувала Ользі стати моделлю. Потім - раз, і Куриленко вже на обкладинках найкращих журналів.

Ольга Куриленко, кіноакторка: “Очень много смелых поступков, потому что вся моя жизнь состоит из них, в принципе. Прийти туда, куда я сейчас пришла, просто так не бывает, и мне это не свалилось на голову. То есть, мне надо было брать инициативу.”

Разом зі славою до Ольги прийшли плітки. Більша їхня частина пов’язана з новою роллю і мають непристойний зміст. Писали, що вона ладна була буквально на все, аби бути поруч із агентом 007.

Ольга Куриленко, кіноакторка: “Вы можете половину взять в интернет и половина не правда. Все это не правда – я никогда не говорила, что я хочу делать стриптиз для Бонда, я никогда не говорила, что для него раздеться. Это написали, чтобы поддать огня.”

Куриленко каже – новий Бонд, якого грає Деніел Крейґ, прикольний, але не більше.

Зараз вона сама зірка. Мала ролі в “Гітмені” та “Париж, я люблю тебе”. Але крізь дорогий макіяж та світську усмішку подекуди і прослизне звичайна людська розгубленість. Мову трохи забула.

Але попри це Куриленко сама наполягла, щоб промо-тур фільму розпочався з України. Хоча вже 10 років живе в Парижі і має французьке громадянство.

Ольга Куриленко, кіноакторка: “Надо объехать все страны, я не знаю, как их выбирали, я сказала, что обязательно надо заехать в Украину, потому что я здесь родилась, потому что это моя страна.”

Із 7 листопада український як ніколи фільм про Джеймса Бонда - у кінотеатрах, - повідомляє "Репортер".
old_editor, 10.10.2008 02:55



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини