Прокуратура порушила 19 справ за фактом незаконних виплат на ліквідацію наслідків стихії



Івано-Франківська обласна прокуратура порушила 19 справ за фактом незаконних виплат з державного бюджету коштів на ліквідацію наслідків стихійного лиха на суму 22 млн. гривень.

Як повідомив «Українським Новинам» представник прокуратури, в результаті перевірок обласної прокуратури і контрольно-ревізійного управління в серпні-вересні в Івано-Франківській області виявлено, що в Коломийському, Богородчанському, Рогатинському, Галицькому, Снятинському і Косівському районах завищені збитки посівів сільськогосподарських культур, які були знищені в результаті паводку.

Також тривалий час не були обстежені постраждалі господарства, були складені незаконні акти на об'єкти і господарства, які не постраждали від повені.

«Чиновники Тисменецької міськради, подали до районної державної адміністрації списки осіб, хати яких не були затоплені. Тому з бюджету незаконно виплачено 800 тис. гривень компенсацій. Також в селі Клубівці Тисменецького району внесено відновлення непошкодженої дороги на суму 1,6 млн. гривень», - йдеться в повідомленні.

Раніше прокуратура Львівської області запобігла незаконному використанню 28 млн. гривень, виділених на ліквідацію наслідків повені.

old_editor, 09.10.2008 18:50



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини