Микола Палійчук здійснив робочу поїздку у Коломийський район

8 жовтня голова обласної державної адміністрації Микола Палійчук здійснив робочу поїздку по Коломийському району, де ознайомився з підготовкою району до опалювального сезону та перевірив як виконуються роботи щодо подолання наслідків липневої стихії.

Як інформує прес-служба голови ІФ ОДА, Микола Палійчук відвідав Коломийську районну лікарню. Тут керівник області оглянув кардіологічне відділення та відділення гемодіалізу, в якому лікуються хворі з хронічною нирковою недостатністю. Зараз у відділенні є шість апаратів штучної нирки, де лікуються хворі не тільки з Коломийщини, але й сусідніх - Снятинського та Городенківського районів. Тричі на тиждень кожен хворий безкоштовно проходить чотиригодинний сеанс очищення крові. Завдяки підтримці районної влади лікарня закупила нові сучасні апарати. В планах лікарів закупити ще. На це, як повідомив голова Коломийської РДА Михайло Вінтоняк, буде передбачено кошти у спеціальному фонді розвитку Коломийського району.

Також Микола Палійчук ознайомився, у яких умовах працюють працівники харчоблоку, який розміщений у Будинку лікарів, що знаходиться поруч з лікарнею. Зараз основною проблемою даного приміщення є дах, який протікає.

Голова облдержадміністрації відвідав Коломийський академічний театр ім. І.Озаркевича. Основна мета візиту - подивитись як здійснюється підготовка до святкування ювілею – цього року виповнюється 160 років з дня заснування театру.

Під час перебування в Коломийському районі, голова облдержадміністрації перевірив, як здійснюються роботи на об’єктах, що постраждали від липневої стихії та оглянув місця, котрі були підтоплені внаслідок повені, що пройшла Прикарпаттям цими вихідними. Також Микола Палійчук відвідав родини, для яких здійснюється будівництво нових будинків – два будинки в Коломийському районі будують в рамках благодійної програми "Зігрій любов’ю дитину", а один - для сім’ї, що постраждала від липневої повені.

old_editor, 09.10.2008 02:22



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини