Визначені переможці конкурсу дитячих та юнацьких малюнків «Я люблю Україну!»

Впродовж серпня-вересня 2008 року в області тривав конкурс дитячих та юнацьких малюнків «Я люблю Україну!», організований Єдиним Центром та благодійним фондом «ЛІРОС». 5 жовтня відбулось визначення та нагородження переможців конкурсу.

5 жовтня в приміщенні Івано-Франківського художнього музею відбулось засідання журі та визначення переможців конкурсу дитячого та юнацького малюнку «Я люблю Україну!», який тривав впродовж двох місяців. Переможці конкурсу були визначені у чотирьох вікових категоріях: 7-9 років (Гаврилюк Олександр), 10-12 років (Соха Владислав), 13-15 років (Веляник Павло) та 16-18 років (Бик Христина). У наймолодшій віковій групі – до 6 років – не було представлено жодної роботи. Переможці отримали в подарунок mp3-плеєри.

Також журі відібрало роботи, що будуть представляти Івано-Франківську область на Всеукраїнській виставці у м. Київ, яка пройде 14-18 жовтня 2008 року до Свята Покрови. Загалом у Всеукраїнській виставці візьме участь 31 робота з Івано-Франківщини. Нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу відбудеться 18 жовтня в м. Києві, — повідомляє прес-служба Івано-Франківської обласної організації Єдиного Центру.

Виставка організована Єдиним Центром та благодійним фондом «ЛІРОС». Головна мета – сприяння розвитку дитячої творчості, залучення якнайширшого кола дітей до активної роботи по підвищенню творчого інтелектуального рівня підростаючого покоління. Перший заступник голови Івано-Франківської обласної організації Єдиного Центру та член журі обласного конкурсу Любов Серганюк сказала: «Діти, хоча й не мають права голосу на виборах, але вони мають право на вираження особистої думки. Діти щирі, і дорослим варто прислуховуватись до їхніх бажань. Сьогодні вони намалювали Україну такою, якою її бачать чи хотіли би бачити. Ці малюнки – це вибір маленьких українців, відвертий і чесний. Думаю, така краса і щирість повинна наповнити серця дорослих, які уже зараз можуть впливати на долю нашої країни, її майбутнє».
old_editor, 07.10.2008 15:01



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини