Львівська залізниця активно готується до осінньо-зимових перевезень

93,2% всіх запланованих з підготовки до зими робіт уже виконали працівники Львівської залізниці. У тому числі за останній тиждень підготовка до осінньо-зимових перевезень завершилася на 5,9% об’єктів. Залізничники ремонтують покрівлі, двері, вікна, системи опалювання та теплові мережі. Прискіплива увага приділяється й рухомому складу.

Згідно з запланованими завданнями на Львівській магістралі вже відремонтували 345 км колії: капітально відремонтовано 93 км (+10,7% до плану), на 109 км відбулася модернізація колії, ще майже 100 км колії зазнали середнього ремонту. Повністю завершили залізничники і роботи з ремонту та випробування систем електрообігріву та пневмообдувки стрілочних переводів, яких на залізниці 1754 одиниці.

До 1 жовтня будуть цілком готовими до роботи всі 13 снігоочисних машин, — повідомляє прес-служба «Львівської залізниці».

Львівська залізниця продовжує готувати до холодної пори електровози, тепловози, електропоїзди, дизель-поїзди та пасажирські вагони. Уже цього року залізничники планують 527 з 940 вагонів експлуатувати на високовольтному опаленні, що забезпечить більший комфорт для пасажирів.

old_editor, 26.09.2008 20:58



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини