На відновлення об'єктів газопостачання після стихії виділено 55 млн грн

Кабінет Міністрів України виділив Міністерству палива і енергетики 55 млн грн на відновлення державних газопроводів і об'єктів газопостачання, які були зруйновані в результаті стихійного лиха 23-27 липня у Вінницькій, Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Тернопільській, Чернівецькій областях та м. Чернівці. Відповідне розпорядження від 17 вересня 2008 р. №1253-р розміщено на сайті Верховної Ради України.

Цим документом Мінфіну доручено здійснити відмічені витрати за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету. НАК «Нафтогаз України» разом з відповідними обласними державними адміністраціями і виконавчим комітетом Чернівецької міської ради доручено в триденний термін затвердити і подати Мінпаливенерго узгоджені з Мінрегіонбудом переліки газопроводів і об'єктів газопостачання, які належать державі і потребують відновлення.

Мінпаливенерго має до 1 січня 2009 р. подати Мінфіну, Мінекономіки і Державному казначейству звіт про використання коштів, виділених відповідно до цього розпорядження, передає УНІАН.
old_editor, 25.09.2008 18:46



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини