На думку лідера УНП Юрія Костенка, на позачергових парламентських виборах РУХ і «Народна Самооборона» підуть з БЮТ

До позачергових виборів до Верховної Ради України може утворитися Блок Віктора Ющенка. Про це заявив Юрій Костенко на прес-конференції в Івано-Франківську. На його думку, до Блоку увійдуть партії та громадські організації, які відстоюють національну ідею в українській політиці. Про це повідомив власкор ZAXID.NET в Івано-Франківську.

Народний рух України та «Народна Самооборона», до якої входять 4 партії, на вибори підуть у складі БЮТ. Нові формування, повідомив Костенко, вже обговорюються у Верховній Раді. На його думку, ймовірні вибори до ВР - це будуть змагання проросійських інтересів із національними.

Водночас Костенко вважає, що «Єдиний Центр» - це політична проблема «Нашої України». Ця партія, стверджує нардеп, будувалася не за ідеологією, а під вождя. І це, на його думку, є хибною практикою. Оскільки зараз приходить ера ідейних політичних партій, бо вожді, наголошує Костенко, вже набридли людям. Із трьох керівників Секретаріату Президента, на думку Костенка, Балога - є найкращим і сильним менеджером. Проте є багато помилок, яких він припускається.
old_editor, 26.09.2008 19:16



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини