Після виступу на Прикарпатті Тягнибока Яремчанська «Свобода» саморозпустилася

Громадська організація «Поклик нації» поповнилась новими членами яремчанської міської організації «Свобода». Про це повідомив голова ГО «Поклик нації» Тарас Боднар під час прес-конференції.

За його словами, після виступу Тягнибока в Івано-Франківську Яремчанська «Свобода» саморозпустилася «…у зв’язку з нездоровою ситуацією усередині партії та в обласній організації». За таке рішення проголосували одностайно всі яремчанські «свободівці» і відразу прийняли рішення перейти до ГО «Поклик нації», — повідомив власкор ZAXID.NET в Івано-Франківську.

Водночас Тарас Боднар повідомив, що з ним ведуть переговори ще три районні організації ВО «Свобода» про перехід до «Поклику нації». Також Тарас Боднар наголосив про те, що ГО «Поклик нації» має намір змінити статус на Міжнародну громадську організацію, оскільки вже є кілька осередків в Італії, Франції, Лондоні, Австрії та Німеччині. Сьогодні, каже Боднар, «…ми не співпрацюємо із жодною політичною силою і вважаємо, що в Україні є голова держави, але немає лідера нації». Тарас Боднар переконаний, що нинішня «Свобода» є нічим іншим, як проектом Банкової та Ахметова.

Засновниками ГО «Поклик нації» стали вихідці із Тисменицької районної організації «Свобода».
old_editor, 23.09.2008 16:11



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини