Де в Івано-Франківську можна взяти кредит без застави?

В наші дні нікого не здивуєш кредитом. І більшість громадян вже важко назвати несвідомими в подібних питаннях. Але якщо подивитися на утримання реклами банків, автосалонів та магазинів споживчих товарів, створюється враження, що все набагато гірше, ніж здається.



«БМ Банк» дає змогу надати кредит на максимальну суму до 20 тис. грн., під 15% річних, комісія за оформлення складе 15%, щомісячна комісія складе 1% на 1 рік і 1,5% на 2 роки, терміном на 1-2 роки, рішення про видачу кредиту приймається 3 дні.

«Брокбізнес Банк» дає змогу надати кредит на максимальну суму до 20 тис. грн., під 30% річних, комісія за оформлення складе 4%, поручителів потрібно 1, термін кредиту 1 рік, рішення про видачу кредиту приймається 2 днів.

«Кредобанк» дає змогу надати кредит на максимальну суму до 15 тис. грн., під 34% річних, комісія за оформлення складе 7% , поручителів потрібно 2, терміном кредиту на 1 рік.

«Банк Надра» дає змогу надати кредит на максимальну суму до 30 тис. грн., під 38,4% річних, комісія за оформлення складе 3,8%, поручителів потрібно 1.

«ВТБ» дає змогу надати кредит на максимальну суму до 25 тис., грн.., під 36% річних, комісія за оформлення складе 3%, поручителів потрібно 1, термін кредиту 3 роки, рішення про видачу кредиту приймається протягом 3 днів.

«МегаБанк» дає змогу надати кредит на максимальну суму до 20 тис., грн., 38% річних, комісія за оформлення складе 6%, поручителів потрібно 2, рішення про видачу кредиту приймається 3 дні.

«ОТП Банк» дає змогу надати кредит на максимальну суму до 25 тис., грн., під 24% річних, комісія за оформлення складе 6%, потрібно 1-го поручителя, терміном на 3 роки, рішення про видачу кредиту приймається протягом дня.

«Банк Фінанси та Кредит» дає змогу надати кредит на максимальну суму до 15 тис. грн., комісія за оформлення складе 5%, щомісячна комісія складе 2%, терміном на 1-3 роки.

Банк «Хрещатик» дає змогу надати кредит на максимальну суму до 15 тис. грн., під 36% річних, комісія за оформлення складе 7, потрібно 1-го поручителя, термін кредиту 1 рік, рішення про видачу кредиту приймається до 7 дні.

old_editor, 11.09.2008 01:36



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини