Микола Палійчук незадоволений темпами відновлювальних робіт у Галицькому районі

Темпи, якими здійснюються відновлювальні роботи у Галицькому районі, незадовільняють голову обласної державної адміністрації. Про це журналістам повідомив сам Микола Палійчук після завершення оглядин району.

Голова облдержадміністрації відвідав мікрорайон Галич-гора, де на площі 2 га здійснюється будівництво чотирьох будинків каскадного типу для двадцяти сімей, які втратили житло в результаті липневої повені. Також Микола Палійчук відвідав с. Дубівці Галицького району, де мав серйозну розмову із сільським головою Артуром Пиляком. Загалом голова облдержадміністрації цікавився темпами відбудови житла для постраждалих у Галицькому районі, відновленням автомобільних доріг, а також рівнем освоєння коштів, які виділено органам місцевого самоврядування на ліквідацію наслідків стихії.

На виправлення ситуації з темпами та якістю відновлювальних робіт Микола Палійчук дав голові Галицької райдержадміністрації Василю Круку три дні. Якщо ж після завершення відведеного терміну суттєвих змін не відбудеться, Микола Палійчук пообіцяв прийняти кадрові рішення, - інформує прес-служба голови ОДА.
old_editor, 10.09.2008 17:25



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини