Єдиноцентристи переконані, що Тимошенко вже протягом тривалого часу узгоджувала свої дії з ПР та КПУ

9 вересня народний депутат Василь Петьовка, член Президії Єдиного Центру, відвідав м. Рожнятів. На зустрічі із мешканцями Рожнятівського району депутат пояснив позицію Єдиного Центру щодо ситуації, що склалась на сьогодні в парламенті.

«Прийняття групою БЮТ-ПР-КПУ у Верховній Раді законопроектів, що руйнують чинний конституційний лад у державі – є змовою заради узурпації влади в Україні. – сказав Василь Петьовка. - Це проявлялося у їх спільній позиції щодо змін до Конституції, лобіювання неукраїнських інтересів в енергетичній сфері (зокрема спроб передати ГТС та розробку Прикерчинської ділянки шельфу під контроль російському Газпрому), намаганні зберегти корупційні схеми у системі тендерних закупівель».

Народний депутат наголосив, що Єдиний Центр неодноразово заявляв, що, цинічно прикриваючись голосними заявами про єдність демократичних сил, Тимошенко вже протягом тривалого часу узгоджувала свої дії з верхівкою ПР та КПУ. Об’єднавшись, ці політичні сили можуть створити більшість у парламенті, що стане реальною загрозою для державного устрою, суверенітету та незалежності нашої країни.

Прес-служба

Івано-Франківської обласної організації Єдиного Центру

old_editor, 10.09.2008 17:10



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини