Василь Петьовка: «Фракція БЮТ перетворилася у тоталітарну секту, в якій все підпорядковується волі її лідера»

9 вересня 2008 року відбулось засідання Ради Івано-Франківської обласної організації Єдиного Центру. У засіданні Ради взяв участь народний депутат України, член Президії Єдиного Центру Василь Петьовка.

У своєму виступі перед активом Івано-Франківської облорганізації Єдиного Центру народний депутат наголосив на тому, що Єдиний Центр стоїть на позиції об’єднання усіх демократичних сил країни для того, щоб не дати проросійсько настроєним політикам захопити владу і віддати Україну в руки Кремля.

«Адже саме Росія через українського Прем’єра намагається взяти під контроль владу в нашій державі. Тимошенко нікуди діватись, вона повністю залежність від вказівок Кремля, який володіє детальним досьє щодо оборудок на газовому ринку у 90-х роках, - розповів народний депутат. – А фракція БЮТ просто перетворилася в «Біле братство», тоталітарну секту, в якій все підпорядковується волі її лідера. Депутати позбавлені можливості мати і висловлювати власну позицію. Тимошенко руками своїх однопартійців, за допомогою ПР та КПУ фактично проводить державний переворот у стінах Верховної Ради».

Прес-служба

Івано-Франківської обласної організації Єдиного Центру


old_editor, 10.09.2008 16:52



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини