Мешканці Коломийщини організували пікет: люди вимагають негайно відновити міст. Чиновники кажуть - немає коштів

За три тижні після повені дороги на Запруття не відновили. Зі сторони Корнича і досі немає мосту, а та що веде до сіл через Троїцю - заледве нагадує шосе. У деяких місцях люди самотужки відновили покриття.

Однак більшого зробити мешканці населених пунктів не в змозі. Керівництво "Облавтодору" стверджує, що коштів для відновлювальних робіт немає.

Автомобілісти найбільше потерпають від вибоїн. Місцеві мешканці кажуть, що їхати до Коломиї дуже важко. Вже не один

автолюбитель пробив в машині піддон, чи відірвав вихлопну трубу. Найбільше потерпають водії автобусів.

Однак не всі люди стоять осторонь. Мешканець Залуччя Михайло Дем’янюк вирішив самотужки боротися з безладом. Він завіз кілька вантажівок шутру в найбільш розбите місце дороги.

Мешканці Тростянки та Грушева організували справжній пікет. Вони вийшли до зруйнованого моста, щоб поспілкуватися з представниками "Облавтодору". Люди вимагали негайного відновлення мосту. Головний інженер обласного управління офіційно заявив, що на відновлювальні роботи коштів з держбюджету ще не поступило.

Василь Фединяк, головний інженер „Облавтодору”: "Ми ще ні копійки не отримали на повінь, ми "Облавтодор", я вам заявляю".

Та людей його аргументи не задовольнили. Мешканці Тростинки та Грушева хочуть, щоб переправу відновили негайно, адже до

населених пунктів не може проїхати ні швидка ні пожежна. А ще наближається 1 вересня. Батьки не будуть пускати дітей

до школи у Корничі, адже добратися туди можна хіба що в брід. На сьогоднішній день один чоловік при перетині річки вже загинув.

На час приїзду нашої знімальної групи під мостом почали активно працювати бульдозери. Вони роблять нове русло для Пруту. А поки що, як запевнив мешканців потерпілих сіл один із депутатів, зроблять перехід для пішоходів та велосипедистів.

За матеріалами Коломийського телебачення "НТК"
old_editor, 23.08.2008 17:18



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини