Підготовка до опалювального сезону в області здійснюється згідно графіка

Голова облдержадміністрації Микола Палійчук взяв участь в селекторній нараді, що була присвячена підготовці житлово-комунального господарства до нового опалювального сезону. Нараду з головами обласних державних адміністрацій провів заступник Глави Секретаріату Президента України Роман Безсмертний.

Основними темами під час наради стали: підготовка до опалювального сезону котелень, об'єктів соціальної інфраструктури, житлових будинків, вулично-дорожньої мережі; розрахунки комунальних підприємств за спожитий газ.

Як повідомив журналістам Микола Палійчук підготовку до зими в області розпочали здійснювати одразу ж по закінченні опалювального сезону 2007-2008 року. Влада досить ретельно підійшла до вирішення цього питання. «Ми зробили детальний аналіз, зокрема проаналізували, де в нас найбільше втрат, які затрати йдуть на опалення 1 м кв соціальних об’єктів - закладів освіти, культури, медичних установ. В області вся підготовка здійснюється чітко за графіком». Не оминув голова облдержадміністрації і тему стихії: «Стихія звичайно, що внесла свої корективи у підготовку. Повінь наробила багато збитків особливо в автотранспортній галузі, але на сьогодні на рахунках облдержадміністрації є кошти на відновлення всіх доріг, мостів та інших об’єктів житлово-комунального господарства».

На нараді керівники окремих регіонів поставили питання про надмірно високу плату, встановлену за підключення споживачів до електромережі, а також порушили проблему отримання субвенцій з державного бюджету.

Джерело: Офіційний сайт Івано-Франківської обласної державної адміністрації
old_editor, 20.08.2008 16:31



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини