Віктор Ющенко розкритикував місцеву владу за неефективну роботу з ліквідації наслідків стихії

Президент України Віктор Ющенко розкритикував місцеву владу за неефективну роботу з ліквідації наслідків стихії. Про це він заявив сьогодні під час засідання Ради нацбезпеки і оборони, передає кореспондент РБК-Україна. Зокрема, він звернувся до голів облдержадміністрацій, голів сільрад з вимогою, щоб вони протягом двох тижнів мобілізували місцеві громади для виконання робіт з ліквідації наслідків стихії. Крім того, за словами Президента, місцеві громади за 10 днів мають прибрати від сміття, нанесеного паводком, села та селища, в яких вони проживають.

В.Ющенко також заявив про необхідність до 15 листопада ц.р. ввести в експлуатацію житло, яке відбудовується в рамках ліквідації наслідків стихії в Західній Україні. Глава держави також наголосив, що через три дні комісії на місцях мають завершити роботу із заявами громадян щодо компенсацій за завдані стихією збитки.

Президент також закликав Кабінет міністрів невідкладно направити кошти на фінансування робіт з відновлення об'єктів, зруйнованих стихією.

Джерело: РБК-Україна
old_editor, 20.08.2008 04:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини