«Тайко Електронікс Юкрейн» побудувала 1-у чергу заводу з виробництва електрокабелів в Івано-Франківську

Компанія «Тайко Електронікс Юкрейн» (Івано-Франківськ) побудувала 1-й модуль заводу з виробництва електрокабельної продукції для автомобілів іноземного виробництва в Івано-Франківську. Про це повідомив начальник управління економічного й інтеграційного розвитку Івано-Франківської міськради Богдан Білик.

«Перший модуль виробництва буде запущена через місяць. Запуск другого й третього модуля заплановано до кінця першого півріччя 2009», — сказав він.

Вартість усього проекту становить 50 млн. євро, вартість першого модуля становить 25 млн. гривень. Завод розташований на земельній ділянці площею 15 гектарів у районі Хриплинського промислового вузла.

Загальна виробнича площа першго модуля становить 3 тис. кв. м. Раніше «Тайко Електроникс Юкрейн» планувала запустити завод з виробництва електрокабелів в Івано-Франківську у квітні, потім — у липні.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Тайко Електронікс Юкрейн Лімітед» зареєстроване в Івано-Франківську 23 лютого 2006 року.

Його засновниками є 2 компанії з Люксембургу — Tyco International Group S.A. і Tyco Group S.A.R.L., які, у свою чергу, є підрозділами американської компанії Tyco — виробника продукції електротехнічної й електронної промисловості.

Джерело: Офіційний сайт Івано-Франківська
old_editor, 30.07.2008 19:15



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини