Міка Ньютон (справжнє ім’я — Грицай Оксана)

Пісні яскравої білявки чуємо і в серіалі «Кадети», і в фільмах «От 180 и выше» та «Жизнь врасплох», а також в рекламі і на концертах.

Народилась 5 березня 1986 року в Бурштині (Галицький район Івано-Франківської області).

Дівчисько-епатаж, як зараз називають цю карооку «Білосніжку» — друга донька у сім’ї, вона вже з народження видалась абсолютною протилежністю сестрі. Непосидюча, вертлива і, навіть, дещо войовнича Міка і в друзі обирала собі подібних. А отже, найліпшими бойовими товаришами були хлопці. Мереживні лялькові платтячка і гарненькі Барбі абсолютно не приваблювали дівчинку.

Її кликали справжні пригоди, після яких довго горіли вогнем розбиті коліна, місяцями не сходили синці і не виводились з одягу плями. Батьки, списуючи все на вік, пробачали. І щиро плекали надію, що школа навчить їхню донечку бути охайною дівчинкою.

Дійсно, в перший клас Міка охоче ходила у накрохмаленій сорочці і чистій шкільній формі… а вже через рік вчителі дізналися, що позачергова нарада і догана від керівництва – це ніщо у порівнянні з цією «милою» дівчинкою! Чого був лише вартий зірваний у 9-му класі показовий концерт. Міка з друзями вирішили, що гостям буде нудно вкотре слухати народні пісеньки і вирішили підправити декорації, виступаючих і, власне, всю програму. Тоді їх ледве не вигнали. Наступного разу вони самі вирішили перейти в іншу школу…усім класом…перед самими іспитами.

Школу Міка таки закінчила. До речі з досить непоганими оцінками. Адже, якою б бунтарською не була її вдача, прагнення до нових знань і здібності завжди робили їй честь в очах вчителів. До того ж Міка активно розвивалася в інших видах діяльності: вчилася в музичній школі, виступала на різноманітних конкурсах, записувала власний альбом дитячих пісень і…займалася карате.

Справами Міки-співачки займався тато (до речі, теж музикант). Він обирав конкурсні пісні, домовлявся за аранжування, їздив на конкурси разом з донькою. Проте, коли Міка після перемоги на конкурсі «Чорноморські ігри» вирішила переїздити до Києва, батьки в один голос сказали: «Київ – твоя доля. Маєш їхати». До того ж її запрошував відомий продюсер Юрій Фальоса.

Столиця не змінила юну бунтарку. В перервах між конкурсами, записами, репетиціями і зйомками Міка встигала займатися англійською, ходити на курси водіїв, навчатися в Естрадно-цирковому коледжі і стрибати з парашутом.

А ще Міка спробувала свої сили в альпінізмі і збирається зайнятися сноубордінгом. Але всьому свій час. Наразі прийшов час для концертів, гастролей, зйомок в кіно… До речі про кіно. Міку Ньютон вже знайшов її режисер, який задіяв співачку у зйомках російського фільму «Жизнь врасплох», де Міка грає саму себе у недалекому майбутньому.

Життя і енергія б’ють фонтаном з цієї молодої дівчини. Встигнути все, досягнути якомога більшого і залишитися собою – мета Міки Ньютон.



Перший диск Мікі вийшов, коли їй було 10 років, він називався «Детские песни».

Нещодавно співачка записала перший англомовний альбом на студії «Метрофонік» в Англії. Саунд-продюсером виступив один з найвідоміших продюсерів сучасності Брайан Роулінг. Саме за його сприяння світ побачили мультиплатинові платівки Шер, Брітні Спірс, Енріке Іглесіаса, Тіни Тернер та багатьох інших відомих виконавців.

Представляла Україну на міжнародному пісенному конкурсі «Нова хвиля 2008» (м. Юрмала, Латвія).

Знак Зодіаку – Риби

Освіта – музична школа, естрадно-цирковий коледж, Гілфордська академія сучасної музики

Улюблений колір – білий, зелений

Напій – проста вода

Їжа – бульйон

Стиль в одязі – той, який максимально комфортний для мене.

Фільм – «Куди приводять мрії»

Книга – Тейн Де Фріс «Рембрандт»

Сімейний стан – неодружена

Ріст – 162 см

Вага – 48,5 кг

old_editor, 03.11.2008 19:04



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини