Андрусяк Павло Васильович

Член Політичної Ради Єдиного Центру, голова Івано-Франківської обласної організації Єдиного Центру, депутат Івано-Франківської обласної ради

Народився 17 березня 1970 року у м. Костопіль Рівненської області. З 1977 р. проживає у м. Івано-Франківськ. Тут закінчив середню школу і в 1987 р. вступив до Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу на механічний факультет. З 1988 р. по 1989 р. проходив службу у Збройних силах. Після служби повернувся до навчання і у 1994 році здобув спеціальність «Технологія машинобудування».

У 1989 р. став один із засновників молодіжної організації «Студентське Братство» в м. Івано-Франківськ. Був учасником студентського голодування в м. Київ. Брав активну участь у молодіжному громадському житті міста. Із 1993 року працював на посаді спеціаліста обласного центру соціальних служб для молоді. А у 1995 році став головним спеціалістом відділу у справах молоді Івано-Франківської обласної держадміністрації.

З 1994 р. до 2002 р. – депутат Івано-Франківської міської ради. З 1997 року обіймав посаду начальника відділу оренди та приватизації комунального майна Івано-Франківського міського виконавчого комітету, а з 1998 р. до 2002 р. працював секретарем Івано-Франківської міської ради. У 1998 р. працював у виборчому штабі кандидата на посаду Івано-Франківського міського голови Зіновія Шкутяка.

У січні 1999 року призначений координатором місцевого врядування та експертом провідного управління проекту «Творимо майбутнє разом». Проект втілювався Асоціацією Економічного розвитку Івано-Франківщини разом з Івано-Франківським міськвиконкомом. Метою проекту була розробка стратегії економічного розвитку міста Івано-Франківська з активним залученням громадськості до процесу. В результаті втілення проекту місто Івано-Франківськ прийняло (першим в Україні) стратегічний план економічного розвитку. Ця інноваційна українська ініціатива завоювала широке національне визнання та була визнана Асоціацією міст України «найбільш інноваційною ініціативою місцевого самоврядування у 2000 році».

З березня 2000 року до вересня 2001 року — експерт з питань реформування місцевого самоврядування у проекті «Активна громада — ефективне врядування».

У 2001-2002 роках був місцевим урядовим координатором проекту «Голос громадськості». А з 2002 до 2005 року — консультантом проекту «BIZPRO» у програмі «Регуляторна реформа в Івано-Франківській області».

В 2002 р. очолює виборчий штаб кандидата в народні депутати Миколи Круця. З 2002 р. до 2006 р. — керівник офісу народного депутата Миколи Круця в м. Івано-Франківську.

У 2004 році під час Помаранчевої революції працював заступником керівника регіонального департаменту Центрального Штабу «Нашої України» в м. Києві. У цьому ж році здобув другу вищу освіту у Тернопільському університеті національної економіки на факультеті менеджменту за спеціальністю «Економіка підприємництва».

У 2005 році був призначений на посаду начальника головного управління європейської інтеграції, міжнародних зв’язків та туризму Івано-Франківської облдержадміністрації.

У 2006 році обраний депутатом Івано-Франківської обласної ради від виборчого блоку «Наша Україна». Є членом постійної комісії Івано-Франківської обласної ради з питань зовнішньоекономічних відносин та туризму. У 2007 році на позачергових виборах до Верховної Ради України працював заступником керівника Івано-Франківського обласного штабу блоку «Наша Україна – Народна самооборона» Миколи Круця.

Впродовж останніх п’яти років Павло Андрусяк — Голова правління Благодійної громадської фундації імені короля Юрія (м. Івано-Франківськ).

На даний час — Голова Івано-Франківської обласної організації Єдиного Центру.

old_editor, 03.11.2008 19:02



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини