МТС запускає мобільну версію LiveJournal

Оператор мобільного зв´язку МТС-Україна, 100%-ва дочірня компанія ВАТ «Мобільні ТелеСистеми» (NYSE: MBT), оголошує про запуск на своєму WAP-порталі мобільної версії знаменитого сервісу для блогерів – LiveJournal.

Тепер отримувати доступ до онлайнових щоденників LiveJournal можна практично з будь-якого мобільного телефону. Для цього досить відвідати розділ «Живий Журнал» на WAP-порталі wap.mts.com.ua або зайти з мобільного терміналу по прямому посиланню http://wap.lj.mts.com.ua. Ті користувачі, які не зареєстровані в LiveJournal, можуть отримати обліковий запис безпосередньо у вказаному розділі.

За допомогою мобільної версії сервісу можна не тільки проглядати Інтернет-щоденники і співтовариства блоггеров, але й робити в них нові записи, а також залишати та читати коментарі інших користувачів.

Серед широкого набору можливостей доступна також френд-стрічка, завдяки якій можна завжди знати, що пишуть друзі. Користувачі можуть управляти списком своїх друзів і співтовариств, постійно бути в курсі, хто додав користувача собі в друзі.

Не залишилися без уваги і мультимедійні можливості телефонів. Зокрема, мобільні блогери можуть проглядати спеціально адаптовані для невеликих екранів зображення, розміщені в онлайнових щоденниках.

На головній сторінці «Живого Журналу» розміщений власний каталог українських співтовариств (з рейтингами співтовариств по кількості читачів, відвідувачів, учасників), а також рейтинг українських блогерів. Крім того, на мобільному порталі є можливість проглядати найбільш обговорювані теми й найцікавіші фотографії «Живого журналу». Новини і рейтинги блогерів оновлюються щодня.

«Живий журнал», або просто ЖЖ, вже встиг стати найулюбленішим засобом самовираження для багатьох людей. Часто саме йому люди довіряють особисту інформацію, з його допомогою діляться новинами з друзями, дізнаються про щось нове. Запуск мобільної версії сервісу на нашому WAP-порталі дозволить нашим абонентам дістати доступ до свого щоденника у будь-який час і в будь-якому місці», – прокоментував запуск «Живого Журналу» Максим Параска, менеджер з Інтернет-проектів МТС-Україна.

«Це відмінна новина для всіх користувачів мобільного зв´язку. Тепер улюблений багатьма і досить інформативний ресурс LiveJournal буде доступний практично завжди і скрізь. Також дуже порадувала можливість використання мультимедійного потенціалу телефонів, так тримати!» – відзначив Геннадій Дьяконов, гітарист групи MRK.

«Все наближається до майбутнього. Якщо говорити щодо музики, то через рік уся музика, усе продюсування й реклама перейдуть в Інтернет. Це серйозний прорив для професійних талановитих музикантів, які хотіли б розвиватися, але відчувають недолік інвестицій. В даному випадку живі журнали це відмінна можливість для будь-якої талановитої людини знайти свого споживача. Як тільки Живий Журнал увійде до телефонів, можна сказати, що з цієї миті почнеться нова епоха в шоу-бізнесі», – сказав Diesel, гітарист групи «Грін Грей».

Нагадаємо, МТС Україна є 100% дочірньою компанією ВАТ «Мобільні ТелеСистеми» (МТС) найбільшого оператора мобільного зв´язку в Росії, Центральній та Східній Європі за кількістю абонентів. Разом із дочірніми компаніями, МТС обслуговує понад 82,95 мільйона абонентів. Населення 83 регіонів Росії а також Вірменії, Білорусії, України, Узбекистану и Туркменістану, де МТС та її дочірні підприємства мають ліцензії на надання послуг у стандарті GSM, складає більше 230 мільйонів чоловік. З 2000 року акції ВАТ МТС котуються на Нью-Йоркській Фондовій Біржі (NYSE) під символом "MBT".
old_editor, 02.04.2008 23:46



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини