Компанія life:) оголошує про співробітництво з Adobe Systems

Оператор мобільного зв’язку life:) оголошує про співробітництво з Adobe Systems, провідним світовим розробником програмного забезпечення, з метою впровадження на українському ринку унікальних рішень з обслуговування абонентів, а також підвищення загальної ефективності робочих процесів всередині компанії.

Інтегруючи продукти та рішення програмного забезпечення компанії Adobe у свою інфраструктуру, life:) планує представити користувачам мобільного зв’язку в Україні абсолютно новий, більш персоналізований підхід до обслуговування абонентів. Для того щоб досягти цього, оператор запровадить програму Adobe Connect Professional – найсучаснішу платформу для проведення відеоконференцій. Це рішення дозволить VIP та корпоративним клієнтам компанії life:) спілкуватися з представниками інформаційно-сервісного центру за допомогою відеозв’язку через веб-сайти та мобільні пристрої, що зробить обслуговування клієнтів більш доступним та ефективним. Також компанія зможе надавати абонентам візуальну демонстрацію нових продуктів і технологій, проводити освітні відеокурси для своїх партнерів та клієнтів.

У рамках цієї платформи life:) запровадить електронний підпис, що спростить підключення до послуг оператора та всі інші процеси, які потребують підпису абонента, наприклад: виставлення рахунку-фактури, заміна SIM-карти, внесення змін у контракт, обмін операційними документами між оператором та його клієнтами.

Окрім наведених вище переваг, life:) планує використати Adobe Connect Professional разом з Adobe Live Cycle, для того щоб підвищити ефективність внутрішніх бізнес-процесів. Шляхом проведення дистанційного електронного навчання та відеоконференцій для різних регіонів, відділів та структурних підрозділів компанії, life:) планує збільшити динаміку внутрішніх процесів та скоротити час на відрядження своїх співробітників. Нова платформа документообігу компанії Adobe, яка переводить більшість документів в електронний формат, допоможе компанії значно зменшити паперовий документообіг та зробить внесок у процес збереження природних ресурсів країни.

Як підкреслив Тансу Єен, Головний виконавчий директор компанії life:): «З впровадженням продуктів Adobe у наші системи ми плануємо досягти абсолютно нового рівня обслуговування абонентів та зробити будь-які контакти з нашою компанією дійсно простим, приємним, інноваційним та ефективним досвідом. Наша мета – довести, що ми дійсно піклуємось про своїх клієнтів та готові зростати разом з їх очікуваннями та вимогами. Крім цього, ми пишаємось тим, що можемо інтегрувати в свою роботу, в наші бізнес-процеси, ті рішення, які визнані в усьому світі та широко застосовуються кращими міжнародними брендами, і таким чином зробити внесок у розвиток ділової практики України».

Як прокоментував Крістофер Бреннан, Регіональний директор Adobe у Східній Європі: «Завдяки нашому багатому досвіду співпраці із провідними операторами мобільного зв’язку у світі, такими як Deutsche Telecom AG, France Telecom, DoCoMo, T-Mobile, Verizon Wireless та іншими, ми чудово розуміємо потреби операторів та раді запропонувати свої рішення такій динамічній компанії, як life:). Ми впевнені, що наші продукти дадуть можливість оператору зростати ще швидше, а його абонентам – користуватися новими та інноваційними рішеннями».

life:) – це третій найбільший національний оператор мобільного зв'язку України, який обслуговує 8,8 мільйона абонентів (станом на кінець 2007 року). life:) забезпечує покриття території, на якій проживає 91% населення країни.

old_editor, 02.04.2008 23:46



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини