«Київстар» дозволив діджусівцям, які бажають стати його контрактними абонентами, зберігти номер та гроші

З 28 лютого діджусівці, які бажають стати контрактними абонентами, зможуть змінити форму обслуговування «Київстар», зберігаючи при цьому свій номер телефону та гроші на рахунку.

Замовити нову послугу зможуть усі абоненти, які підключені до мережі DJUICE понад півроку. Для цього достатньо звернутися у будь-який відділ прямого продажу компанії «Київстар». Діджусівці отримають змогу обрати один з діючих контрактних тарифних планів – як корпоративних, так і некорпоративних. Стара SIM-карта абонента замінюватиметься на нову, але номер телефону та кошти на рахунку зберігатимуться.

Послуга «Міграція абонентів DJUICE на контрактну форму обслуговування» цілком безкоштовна.

Директор з стратегічного маркетингу компанії «Київстар» Тарас Пархоменко:

«Минуло вже три з половиною роки з того моменту, як молодіжний бренд DJUICE з’явився в Україні. Наші діджусівці дорослішають, в них з’являється нові потреби в мобільному зв’язку, виникає необхідність регулярно користуватися мобільним зв’язком у великому обсязі. Аби абонентам було й надалі зручно й вигідно, ми надаємо їм можливість безкоштовно перейти на контрактну форму обслуговування «Київстар».

З 28 лютого окрім безкоштовного переходу на контрактну форму обслуговування діджусівці зможуть також безкоштовно перевіряти належність інших абонентських номерів до мережі «Київстар». Для цього достатньо скористатися послугою «USSD-запит» - набрати код *177*380ХХХХХХХХХ#, де 380ХХХХХХХХХ – номер іншого абонента «Київстар». Протягом доби абонент зможе зробити не більше ніж 10 запитів.

Нагадаємо, DJUІCE – молодіжний міжнародний бренд, який був розроблений та запущений компанією «Telenor» (партнером «Київстар») у Швеції в 2002 році, а після широкомасштабних досліджень адаптований для українського ринку. Сьогодні DJUІCE, крім України, успішно працює в Швеції, Норвегії, Угорщині, Бангладеш та Пакистані. У DJUІCE унікальне позиціонування на ринку, яке забезпечує йому визнання молодих користувачів мобільного зв'язку.

«Київстар» –мобільний оператор, який станом 01.02. 2008 року обслуговує понад 23,87 млн. осіб. «Київстар» забезпечує покриття території, де проживає 99,9% населення України.

old_editor, 02.04.2008 23:46



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини