В Івано-Франківську відновлюють гаряче водопостачання

Цього тижня, після зупинки на профілактичний ремонт, запрацювала котельня на вулиці Симоненка. Гарячу воду подали до 140 будинків того мікрорайону. Разом з тим, через пориви мереж 106 будинків, які обслуговуватиме ця котельня, гарячої води ще не мають. Прогнози комунальників невтішні. Ремонти, за словами начальника служби оперативного реагування «0-80» Тетяни Клочко, планують завершити до 1 серпня.

— Котельня на Симоненка п’ять років на подачу гарячої води не працювала, — пояснює директор державного міського підприємства «Івано-Франківськтеплокомуненерго» Арсен Блащук. – Через ситуацію з котельнею на Індустріальній зараз ми вимушені повернутися до старої схеми забезпечення цього мікрорайону гарячою водою. Всі центральні теплові пункти, які можна буде підключити до цієї котельні, ми підключаємо, — сказав Арсен Андрійович.

А цього тижня на профілактичний ремонт тепловики зупинили котельню на вулиці Гетьмана Дорошенка і центральний тепловий пункт на вул. Довженка. Тож поки триватимуть ремонти, мікрорайон так званого «БАМу» залишиться без гарячої води орієнтовно до 4 серпня.

"Західний кур'єр", 03.07.2008р.
old_editor, 03.07.2008 14:50



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини