По берегах Дністра збиратимуть сміття

21 червня з 9.00 год. в с. Незвисько (Городенківський район Івано-Франківської області) біля мосту через р. Дністер розпочнеться перша екологічна акція "Річці Дністер - чисті береги", яку організовує ГО Клуб мандрівників «Золоте Руно» в рамках проекту «Золоте Руно – еко-туризм вздовж ріки Дністер», що впроваджується за підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні (програма МАТРА КНІП).

Запрошуються усі бажаючі долучитися до акції. Учасники заходу будуть забезпечені необхідними матеріалами на місці.

Контактні особи:

- Дідич Сергій: тел. 03430 4 51 92, 8 067 8116147, 8 066 0071310

- Бойчук Юрій: тел. 03430 2 73 09, 8 096 8596459

e-mail: mail@tourist.org.ua

www.tourist.org.ua

В акції візьмуть участь: працівники виконавчого апарату Івано-Франківської обласної та Городенківської районної рад, партнери з Регіонального туристично-інформаційного центру, громади Незвиської та Луківської сільських рад, вихованці Незвиської філії Івано-Франківського обласного державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.

Довідка:

Завдання проекту залучення місцевих громад та волонтерів до вирішення проблеми забруднення Івано-Франківської частини Дністровського каньйону та проведення збору сміття в найбільш забруднених місцях. Проектом передбачено встановлення двох місць зупинок для відпочинку туристів на берегах Дністра, а також виготовлення інформаційних матеріалів про можливості відпочинку на Дністрі.

12 червня 2008 р. в приміщенні Городенківського туристично-інформаційного центру «Дністровський каньйон» (вул.Володимира Великого, 7, м. Городенка) відбулася перша робоча зустріч із лідерами місцевих сільських громад та представниками районної і обласної влади, в ході якої обговорювались пропозиції щодо створення місць зупинок для відпочинку туристів, проведення екологічних акцій, проблем, пов’язаних з розвитком туризму на території Дністровського каньйону.
old_editor, 17.06.2008 16:52



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини