У Карпатах врятували 16-х туристів

Вчора на Говерлі через складні погодні умови заблукали дві групи туристів - з Хмельницької області та Києва.

Как сообщили в пресс-службе Министерства Украины по вопросам чрезвычайных ситуаций, в 15:30 в МЧС поступила информация о том, что на Говерле заблудилась группа из шести туристов. Об этом по мобильному телефону сообщила руководитель туристической группы. Заблудившихся искали 4 альпиниста Ворохтинского горного поисково-спасательного пункта МЧС. В 18:30 они были найдены и доставлены на турбазу "Заросляк".

Як повідомили в прес-службі Міністерства надзвичайних ситуацій, о 15.30 в МНС надійшла інформація, що на Говерлі заблукала група з шести туристів із Шепетівки, що на Хмельниччині. Про це мобільним телефоном МНС повідомила керівник тургрупи. На місце негайно вирушили четверо альпіністів Ворохтянського гірського пошуково-рятувального пункту МНС в Івано-Франківській області. Вже о 18.30 вони знайшли туристів у задовільному стані та супроводили їх на турбазу "Заросляк".

А о 19.00 керівник іншої тургрупи сповістила про зникнення 10 киян. О 21.15 були знайдені й ці мандрівники, їх доправили до села Лазещина.
old_editor, 17.06.2008 01:46



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини