У Верховині затримано продавця нелегальної зброї

У Верховинському районі, що на Івано-франківщині, оперативники карного розшуку затримали 18-річного місцевого мешканця у момент, коли той за певну суму продав невідомому чоловікові обліз мисливської рушниці. Міліція не розголошує ціну підпільної оборудки. За словами першого заступника начальника Верховинського райвідділу міліції Василя Кошелюка, коли оперативникам стало відомо про наміри хлопця позбутися незаконної зброї шляхом її таємного продажу, вони набралися терпіння, щоб затримати зловмисника, що називається, на гарячому.

Затриманий каже, що свого часу начебто знайшов обріз рушниці і вирішив отримати з того вигоду. Дійсне джерело походження «удосконаленої» мисливської зброї зараз з’ясовується.

Прикметно, що цієї ж доби працівники снятинської міліції затримали 36-річного мешканця села Троїця, який так само мав у володінні незареєстровану зброю. Під час санкціонованого обшуку в помешканні чоловіка було виявлено газовий пістолет, перероблений для стрільби бойовими набоями. Крім зброї вилучено й 8 патронів. Найімовірніше, що затриманого спіткає така ж доля, як мешканця Косівського району, який притягується до кримінальної відповідальності за незаконне поводження зі зброєю. Кілька днів тому з господарства жителя села Уторопи було вилучено обріз мисливської зброї, споряджений двома набоями.

Василь Гультайчук

ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області

old_editor, 19.05.2008 14:38



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини