Палійчук обіграв журналістів

Незвичний футбольний матч відбувся цього вівторка, 3 червня, у м. Тисмениця. З нагоди свята Дня журналіста, яке відзначатимуть 6 червня, на полі зійшлись команда "Пресинг", за яку виступають представники засобів масової інформації Прикарпаття, та її суперник — збірна керівництва Івано-Франківської облдержадміністрації, капітаном якої є голова Івано-Франківської ОДА Микола Палійчук.

За команду керівництва облдержадміністрації, окрім голови ОДА ,зіграли заступники голови облдержадміністрації Володимир Шкварилюк, Тарас Парфан, Олег Коржак, та інші працівники облдержадміністрації.

У першому таймі журналісти не змогли запропонувати гідної відповіді суцільному пресингу, який застосовувала команда Миколи Палійчука. Як наслідок, суцільна перевага команди ОДА в середині поля, яка виразилась у чотири забиті м’ячі. У другому таймі гра дещо вирівнялась. "Пресинг", випустивши на поле свіжих гравців, зумів кілька разів зловити суперника на контратаках. Однак прояву активності під завісу матчу журналістам виявилось замало: результат цієї гри — 7:4 на користь команди Миколи Палійчука. У цьому матчі усі присутні відмітили блискучу гру голкіпера "Пресинга", представника Національної ради з питань телебачення і радіомовлення в області, Володимира Турелика, який протягом гри неодноразово рятував свою команду від здавалось неминучих голів.

Прес-служба голови ІФ ОДА
old_editor, 05.06.2008 13:57



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини