Для розвитку громади – допомогові проекти

А нещодавно на Всеукраїнському конкурсі проектів і програм підтримки і розвитку місцевого самоврядування с.Узин виграло грант на створення соціального підприємства з надання послуг по харчуванню дітей і випіканню хлібобулочних виробів. Іншими словами, село матиме свою шкільну їдальню і пекарню. Вартість проекту – 100 тис. грн. Частину коштів дає громада.

Перемогу у щорічному огляді-конкурсі, який проводить Всеукраїнський фонд підтримки органів місцевого самоврядування виборола цьогоріч і громада села Рашків Городенківського району, вірніше, представлений нею на конкурс проект під вельми складним, але цілком зрозумілим гаслом “Участь громади Рашкова у комплексному впорядкуванні села як інноваційний та потужний механізм”. Відтак протягом наступного року село отримає на свої нагальні потреби близько 100 тисяч гривень.

А планів у селян чимало: посадити на березі місцевого ставка 1000 лип, зробити і облаштувати Хресну дорогу, щоб їхали сюди прочани з інших сіл, впорядкувати вулиці і не тільки центральні, облаштувати подвір”я школи та дитячого садка тощо.

А с.Тязів Тисменицького району таку ж суму виграло на конкурсі під туристичний проект, адже воно знаходиться неподалік Крилоса і Галича.
old_editor, 01.01.1970 05:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини