Завтра Палійчук розповідатиме Тимошенко, як він бореться з інфляцією

Завтра відбудеться селекторна нарада прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко з керівниками місцевих органів виконавчої влади. Про це ForUm повідомили в Управлінні зв'язків зі ЗМІ Секретаріату Кабінету міністрів України.

Під час наради обговорюватимуться питання бюджету і антиінфляційні заходи.

Як повідомлялось раніше, 14 травня прем'єр-міністр Тимошенко попередила голів обласних державних адміністрацій про відповідальність за порушення законів про ціни і ціноутворення, а також закону про місцеві держадміністрації.

«Сьогодні, за нашими даними, керівники обласних держадміністрацій є складовою частиною абсолютно реального саботажу у боротьбі з інфляцією. Не робиться нічого, і саботується те, що робить уряд», - сказала Тимошенко 14 травня на засіданні уряду, під час якого заслуховували звіти керівників Волинської, Херсонської, Черкаської, Запорізької та Львівської областей, а також Автономної Республіки Крим про погашення заборгованості після виплати заробітної плати і недопущення зростання цін на споживчому ринку.

За наслідками обговорення уряд прийняв рішення повернутися до розгляду питання про звільнення керівників обласних державних адміністрацій після 1 червня. Голова Держкомрезерву Михайло Поживанов 14 травня повідомив, що після 1 червня буде звільнено трьох губернаторів, у регіонах яких «будуть найгірші результати щодо інфляції».
old_editor, 02.06.2008 21:47



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини