Оперативна інформація ЦГЗ УМВС України в Івано-Франківській області

Протягом минулої доби в чергові частини міськрайорганів міліції надійшло 19 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі вбивство, по одному випадку заподіяння тяжких тілесних ушкоджень зі смертельним наслідком та пограбування, 3 крадіжки, по одному факту хуліганства та шахрайства. Водночас прикарпатські правоохоронці розкрили 30 злочинів, в тому числі 8 – за «гарячими слідами». Два злочинних прояви викрито у сфері економіки.

Учора пообіді в Калуський райвідділ міліції надійшло повідомлення про скоєння вбивства. В одному з сіл району у власному помешканні було виявлено мертвим з тілесними ушкодженнями насильницького характеру 66-річного чоловіка. Як наразі відомо, у вчиненні особливо тяжкого злочину підозрюється 28-річний син покійного. Його затримано, ведеться слідство.

Тим часом в одній з лікарень обласного центру померла 28-річна жителька Тисменицького району, яка напередодні була доставлена на лікування з проникаючими ножовими пораненнями грудної клітки та черевної порожнини. Як з’ясовано, їх під час сімейного конфлікту заподіяв 32-річний чоловік. Проти нього порушено кримінальну справу.

Співробітники долинської міліції затримали підозрюваного у вчиненні пограбування у січні цього року. Виявилося, що сімома мобільними телефонами у приміщенні салону мобільного зв’язку у райцентрі силоміць заволодів 28-річний мешканець Івано-Франківська.

У Надвірнянському районі «на гарячому» спіймали викрадача кабелю з лінії передачі електрозв’язку. У затриманого 58-річного місцевого жителя вилучено 40 метрів викраденого кабелю, а також знаряддя для демонтажу.

За підозрою у скоєнні крадіжки в поле зору правоохоронців потрапили й двоє підлітків з Коломийщини. Як з’ясувалося, 12-ти та 16-річний хлопці обікрали будинок односельчанина.

Минулої доби на Прикарпатті трапилося одна дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої одна людина травмована.

Iнформацiя ЦЗГ УМВС України в Iвано-Франкiвськiй областi

23.05.2008p.
old_editor, 24.05.2008 00:18



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини