План призову громадян області на строкову та військову службу буде виконаний

З початку весняного 2008 року призову із Івано-Франківського обласного збірного пункту до військових частин відправлено 517 чоловік, що становить більше 81% від плану, констатувала обласна призовна комісія на своєму засіданні, яке відбулося 20 травня 2008 року під керівництвом заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації, голови обласної призовної комісії О.Коржака.



На переконання керівництва обласного військкомату, вже зараз, є всі підстави вважати, що план весняного призову буде виконано у повному обсязі.

Члени обласної призовної комісії заслухали інформацію голів призовних комісій та військового комісара Снятинського і Городенківського районів про хід призову на строкову та військову службу за контрактом.

Членами комісії відзначено, що призов у цих районах організований на належному рівні. План призову виконується в повному обсязі, місцеві райдержадміністрації надали необхідну фінансову і матеріальну допомогу, чим створили сприятливі умови для виконання планових завдань щодо призову на строкову військову службу. За результатами призову ці райони визнані одними з кращих в області. Тісна взаємодія військкомату з правоохоронними органами в районах привели до значного спаду випадків ухилянь громадян від призову на строкову військову службу.

На жаль, план призову на військову службу за контрактом на 2008 рік виконується в зазначених районах тільки на 3% від плану.

Джерело: Прес-служба облдержадміністрації
old_editor, 21.05.2008 13:58



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини