"АероСвіт" збільшив кількість рейсів до Івано-Франківська

Авіакомпанія "АероСвіт" збільшила інтенсивність польотів по всіх маршрутах у межах України, - повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

З 25 квітня збільшилася кількість рейсів в Івано-Франківськ - з одного до двох у день. Крім того, з 12 травня компанія приступилася до власних польотів в Ужгород (здійснюються 2 рейси в день). Із червня також планується введення нових частот на маршрутах у Сімферополь, Одесу, Львів і Харків.

У літній сезон частина внутрішньої програми компанії вперше обслуговують регіональні літаки "Saab-340" виробництва концерну "Saab Aircraft" (Швеція). Лайнери вже використаються на напрямках в Івано-Франківськ, Чернівці й Ужгород, а також розглядається можливість їхньої експлуатації на повітряній лінії "Київ-Дніпропетровськ". Використаються три літаки "Saab-340", що мають різну ємність пасажирської кабіни - від 30 до 33 крісел. Повітряні судна економічні - за 1 годину польоту вони витрачають 460 кг авіапалива, що в 2,3 рази менше, ніж Ан-24.

"Аеросвіт", разом з іншими українськими авіакомпаніями, доставляє пасажирів в 10 регіональних центрів країни - у Дніпропетровськ, Донецьк, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Львів, Одесу, Сімферополь, Ужгород, Харків і Чернівці. Крім "Saab-340", на напрямках використаються також "Як-42", "Airbus 320" і "Boeing 737". Авіаперевізник обслуговує також більше 60 міжнародних маршрутів в 31 країну.

old_editor, 19.05.2008 20:26



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини